Fysiotherapeuten zijn er ook in de provincie Flevoland. Niet alleen in de grotere plaatsen zoals Almere, Lelystad of Emmeloord maar ook in kleinere plaatsen zoals Dronten, Zeewolde, Kraggenburg of een vissersplaatsje zoals Urk.

U vind via de links in onderstaand overzicht honderden, zo niet duizenden praktijken voor fysiotherapie. Omdat u geen verwijzing van uw arts of specialist nodig heeft om een fysiotherapeut te bezoeken kunt u rechtstreeks contact opnemen met de praktijk van uw keuze.

Specialisaties

Fysiotherapeuten zijn er niet alleen voor algemene klachten aan uw bewegingsstelsel, dat wordt gevormd door de gewrichten en spieren van uw lichaam, binnen de fysiotherapie zijn er ook heel veel specialisaties zodat de fysiotherapeut zijn of haar patiënten niet alleen kan behandelen met reguliere fysiotherapie maar voor andersoortige klachten en problemen bijvoorbeeld ook manuele therapie, oefentherapie of bewegingstherapie, of een meer specifieke gespecialiseerde vorm van fysiotherapie kan inzetten.

Fysiotherapeuten in alle plaatsen in Flevoland

Om makkelijk en snel de fysiotherapiepraktijk van uw keuze in de provincie Flevoland te kunnen vinden, klikt u eerst op de link naar alle fysiotherapeuten in uw woonplaats. Daarna volgt een overzicht van alle praktijken voor fysiotherapie in uw woonplaats.